2016. június 6., hétfő

A hajbeültetés végeredménye

Egy év elteltével az eredmény önmagáért beszél. A beültetett hajszálak dúsak és teljesen egészségesek, illetve teljesen hozzá igazodtak az eredeti hajszálakhoz. 

Hajbeültetés után 1 évvelAz összhatás kiváló lett. Az egy éves kontrollon is azt állapították meg, hogy tökéletes a végeredmény és pár éven belül nem kell újabb beavatkozáson gondolkodni. A további hajhullás megelőzésére vitaminban és fehérjében dús étrendet, illetve minoxidil hatóanyag tartalmú, vagy azt helyettesítő külső készítményeket javasoltak. 

Ezúton szeretném megköszönni a közreműködést a klinikának és természetesen Simon Balázs doktor Úrnak, aki mindvégig segítőkész és közvetlen volt mind amellett, hogy nagyszerű munkát végzett!


1 megjegyzés:

  1. Menderita turun peranakan? Ingin sembuh dari turun peranakan? Apa sih Obat Turun Peranakan yang bagus dan tepat dipilih? Pom Mini Digital Apakah turun peranakan memang bisa disembuhkan dengan obat? Jawaban dari semuanya pertanyaan tersebut akan kami rangkum dalam pembahasan berikut ini. Temukan jawabannya disini! Jelly Gamat Gold-G

    VálaszTörlés