2015. szeptember 1., kedd

Miért döntöttem a hajbeültetés mellett?

Körülbelül 20 éves lehettem, amikor szembesültem azzal a ténnyel, hogy kezd ritkulni a hajam. Rengeteg mindent kipróbáltam annak érdekében, hogy a hajhullás folyamatát megállítsam, vagy lassítsam, de semmilyen változást nem vettem észre pozitív irányban. 

Egyre látványosabb volt a hajveszteség, ami rendkívüli módon zavart is egyben. Kezdtem beletörődni abba, hogy ezen csak a hajbeültetés tud segíteni. Felkerestem egyik ismerősöm, aki már átesett egy hajbeültetésen és bátran merte ajánlani a HairHungary-t, mivel pozitív tapasztalatai voltak a klinikáról. 28 évesen rávettem magam és elmentem egy konzultációra. A beszélgetés során az orvos felmérte a hajveszteség mértékét és meghatározta a beültetni szükséges hajszálak mennyiségét, majd egyeztettünk az anyagiak terén. A konzultáció során végig nagyon segítőkész és kedves volt hozzám mindenki.

Hajbeültetés előtt - Az a bizonyos "mikiegér" effektus

Hajbeültetés előtt oldalról


A forgó körül, azaz a vertex területen is ráfér a sűtítés
Egy-két napos hezitálás után úgy döntöttem, hogy belevágok a rutinműtétbe.A beavatkozás közvetlen a konzultáció után történt 5 nappal, így elég gyorsan zajlottak az események. A műtét előtti napokban minimális izgalom volt jelen nálam. Sokkal inkább aggasztott, hogy az átültetés előtt le kellett borotválni rövidre, fél centisre a hajam, de ez a hatékony beavatkozás érdekében sajnos elkerülhetetlen volt.


> HairHungary Klinika

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése